Nienke en Amber


Wow wat groeien ze toch snel! Nienke gaat al weer op naar de 3 en Amber al weer een half jaar ondertussen! Kijk hier voor meer foto's en hier voor leuke filmpjes van Nienke.

Meer foto's van Amber staan hier


Sansie


Sansie? Wie is Sansie? Sansie is een samenvoeging van Sandra en Siemen. Dat is korter, klinkt leuker en is lekker anoniem, en toch wij tweeën. Maar wie zijn wij dan? Even voor wie ons niet kent een kort verhaaltje:

Siemen werd een kleine 29 jaar geleden geboren in Leeuwarden en verhuisde in de loop der jaren via Zoetermeer naar Lekkerkerk. Nadat hij de middelbare school had afgemaakt ging hij in Delft studeren en wel Technische Informatica. Eerstwas het de bedoeling om het voor de reis nog allemaal af te hebben. Helaas lukte dat niet maar nu een tijdje later ligt het diploma toch wel mooi op de plank! (Misschien eens tijd voor een lijstje??)

Sandra werd bijna 30 jaar geleden geboren in Rotterdam en heeft haar hele jeugd in het 'stranddorp' Hoek van Holland gewoond. Pas toen ook zij een studie in Delft begon, voor haar technische wiskunde, verhuisde ze naar Delft. De studie is helaas niet afgemaakt en na een poging bij de lerarenopleiding wiskunde in Rotterdam, heeft ze de afgelopen twee jaar bij twee heel gezellige delicatessenwinkels gewerkt! En na de reis is het eens tijd om verder te kijken wat opleiding en diploma's betreft!

Hoe kennen wij elkaar en hoe is het nu? Zoals misschien wel duidelijk lijkt hebben wij elkaar in Delft leren kennen. Dat is ondertussen al meer dan zes jaar geleden en in het begin was er tussen ons weinig bijzonders, we wisten van elkaars bestaan af maar veel meer niet. Dit veranderde na een lang weekend met gezamelijke vrienden in een huisje in de Belgische Ardennen. Sindsdien is er een hoop gebeurd in ons leven: Sandra verhuisde naar Rotterdam, Siemen kort daarna naar een kamer in Delft. En een jaar later besloten we om samen te gaan wonen. In september 2005 hebben we de volgende stap gezet en zijn getrouwd. Een dag waar we met heel veel plezier naar terugkijken en het getrouwd zijn bevalt ons best!

Na viereneenhalf jaar Rotterdam werd het (ook met het oog op de uitbreiding-in-wording) tijd om iets anders te zoeken en zo zijn wij rond Kerst 2006 naar Maassluis verhuisd. Tot slot een leuke foto van ons zodat mensen die ons niet kennen in elk geval een plaatje van ons gezien hebben!