Zon, zee, en strand!


23 september - Intussen is Nienke alweer bijna 3 maanden, en alles gaat nog steeds uitstekend. De laatste weken slaapt ze 's nachts ook lekker door, dus dat geeft ons ook weer meer rust! Nienke geniet van het leven, en wij ook ;).

De laatste foto's zijn alweer van even geleden, dus tijd voor vers materiaal! Vandaag lekker een dagje naar Meijendel geweest, duinen, zee en strand dus. Voor Nienke de eerste keer zó eruit, en ze genoot er zichtbaar van (en slaapt nu héél erg lekker!).

Onderaan een paar foto's van toen de Star Princess langs Maassluis kwam, afgelopen vrijdag.

Oh ja, we hebben ook weer een paar foto's aan de zijkant toegevoegd, genoeg om te kijken dus!

Van een echte fotograaf!


Af en toe hebben ze bij de AH een leuke actie, dan zit er een fotograaf die een hele serie foto's maakt van kinderen. Op 3 augustus hebben we Nienke daar voor de camera gezet en ze vond het heel erg leuk! Afgelopen woensdag konden we ze ophalen. Ze zijn erg leuk geworden! Op de site van de fotoservice kunnen we ze ook nabestellen en hier vonden we ook de onlineversie van de foto's. Niet heel groot maar leuk genoeg om hier te laten zien. (Wat is dat copy-right, het is toch onze dochter?? haha)
Dus bij deze de onbewerkte foto's.Al bijna 2 maanden!


Weer eens een berichtje op de site. Nienke is ondertussen al weer bijna twee maanden. Volgende week krijgt ze haar eerste prikken (tja moet ook gebeuren) en dan weten we gelijk weer hoeveel ze is gegroeid in lengte en breedte!

Verder gaat alles best goed met ons alledrie. We hebben nu ook een leuk filmpje online!

Nog even 2 foto's erbij, zijn allebei van begin augustus en ze kijkt al zo wakker uit haar oogjes! Haar haar lijkt wel erg rood zo op de onderste foto maar ik denk dat het voornamelijk de lichtinval is die dat zo doet lijkenEen paar nieuwe foto's


Een klein setje nieuwe foto's; 't is toch veel van hetzelfde ;). Tweemaal vier generaties bijeen, en tenslotte een foto waaruit blijkt dat, hoe lief zo'n kleine ook is, het toch af en toe best vermoeiend is!
Meer foto's...


Even een hele snelle en kleine update van de foto's (er zullen er nog vele volgen..)
Na drie daagjes gaat alles steeds beter met iedereen, de nachten slapen we allemaal wat weinig maar voor de rest voelt iedereen zich best goed en heel happy natuurlijk. Verder geen uitleg bij de foto's lijkt me duidelijk wat het onderwerp is!