6 Maanden!


En dan is er al weer een tijdje verstreken sinds de vorige post! Ondertussen is er een hoop gebeurd. Was het vorige keer de eerste tand die doorkwam. Momenteel zijn de twee ondervoortanden al mooi door en vooralsnog is er niks te zien van een vervolg (maar dat kan natuurlijk zo veranderen!)

De uitslag van het onderzoek naar Nienke haar heupen heeft toch opgelevert dat ze voorlopig wel een spreidbroek moet dragen. Vandaag heeft ze die aangemeten gekregen en we hebben tot nu toe niet het idee dat ze er last van heeft. Het ziet er wel een beetje raar uit, maar een wijde broek kan er wel overheen en dan valt het best mee. We hebben te horen gekregen dat het voor in elk geval 2 maanden is. Dan moeten we weer terug voor controle en weten we weer meer!

Verder valt er weinig te melden. Ze groeit goed, geniet van elk hapje eten (vooral verse ananas is erg lekker), eet 's avonds al lekker een hapje groente mee en kan al best goed zitten en zich van buik naar rug omgooien (al is dat nu weer even lastig..maar daar zal ze zelf vast wel wat op vinden)
En dan natuurlijk ook nog wat nieuwe foto's, ook aan de zijkant weer wat toegevoegd. Als eerste foto's van Nienke die al jong aan het huishouden (in dit geval de was) wordt gezet met de gedachte 'jong geleerd...' en bij de laatste druk aan het oefenen met zelf haar fles vasthouden.








De eerste tand!


Zoals sommigen misschien wel gezien hebben is de indeling op de website een beetje veranderd. We hebben nu ook een groeicurve toegevoegd zodat iedereen kan zien dat ze netjes blijft groeien! Ook hebben we de door ons geplaatste berichten een beetje ingedeeld in categorieën zodat het wat overzichtelijker is.

Maar dan nu het verhaal over wat de kop al doet vermoeden. Vorige week zaten we nog even op de bank 's avonds en toen viel het licht in Nienke haar mond en zagen we tot onze grote verbazing dat er onder al een tand doorkomt. Ondertussen is ie al aardig door en zit er een behoorlijk scherp randje (niet fijn voor alles wat in haar mond verdwijnt..au). Vooralsnog hebben we niet het idee dat ze er veel last van heeft maar dat kan nog komen.

Verder vorige week weer naar het consultatiebureau geweest. Gewicht en lengte zijn goed (lang,slank en smalle schouders, van wie zou ze dat toch hebben...) en voorlopig even de laatste prikken gehad. Verder viel het de arts op dat haar benen wel redelijk a-symmetrisch zijn en dat was voor haar de reden om ons door te sturen naar het ziekenhuis voor een echo van haar heupen om te kijken of die goed staan. Vooralsnog geen reden om ons echt druk te maken. Het is meer uit voorzorg dan dat er waarschijnlijk echt iets aan de hand is, maar toch wel een beetje spannend. Op 14 november moeten we daar heen en dan krijgen we ruim een week later de uitslag. Tegen die tijd meer nieuws hierover.

En natuurlijk even wat nieuwe foto's. Ze speelt met alles wat ze te pakken krijgt en dat levert best leuke plaatjes. Achtereenvolgens: Spelen op de grond (goed voor de buikspieroefeningen), slapen met giraffe over zich heen getrokken, zitten bij over-oma op schoot met net gekregen nijntjeknuffel en tot slot bij oma lekker de fles drinken en zelf al een beetje vasthouden.









Minimeet


Vandaag afgesproken met 'de moeders van de zwangerschapsgym'. Met z'n vieren bij elkaar gekomen en de babies geshowd! Natuurlijk is Nienke de allerallerallerliefste, maar de anderen zijn ook wel schattig hoor :). Eén meisje tussen allemaal jongens... Foei Nienke, ben je nog veel te jong voor!